Wie zijn wij?

Welkom op Allerlekkerste.nl, het foodplatform dat continu op zoek is naar de Allerlekkerste producten uit de supermarkt.

De Allerlekkerste, maar dat is toch zeer persoonlijk? Klopt. Maar wij kunnen je garanderen dat ons testpanel, bestaande uit een gevarieerde groep van nuchtere foodies, je precies kan vertellen welk product de Allerlekkerste is.

Klinkt goed. En wat nou als ik van mening ben de Allerlekkerste gevonden te hebben? Deel dit met ons! Wij staan altijd open voor suggesties en feedback en betrekken jou graag in onze zoektocht naar de Allerlekkerste producten.

En eh.. hoe zit het dan met het aantal producten dat jullie testen? Geen zorgen we zullen je ellenlange posts waarin we 30 soorten ketchup onder de loep nemen besparen, we testen enkel de ‘popie jopies’ uit de populairste supermarkten in Nederland.

Oke duidelijk. En wat onderscheidt jullie van de rest?
Onze missie is om Nederlands grootste online foodplatform te worden die zich enkel bezighoudt met de smaak van producten en hier een gedegen onderzoek naar doet. Wij laten ons niet beïnvloeden door foodhypes en termen als ‘gezond’ of ‘ongezond’ daar houden wij niet van. Wij zijn simpelweg op zoek naar lekkere producten, de Allerlekkerste.